Beauty & Hair Center NEROLI

TATOEAGE VERWIJDEREN 

Spijt van je tatoeage? 

Klik op onderstaande link voor meer info.

Tatoeage verwijderen

Afspreken en annuleren

Afspraak maken

Wist u dat u bij ons heel makkelijk en op verschillende manieren een afspraak bij ons kan maken?

Wij zijn te bereiken via telefoon: 0181-619100, mail: info@beautycenter-neroli.nl of heel makkelijk via https://widget.treatwell.nl/salon/beauty-hair-center-neroli/?utm_source=neroli-hair-beauty&utm_medium=referral&utm_campaign=externe+button

 

Annuleren afspraak

Gemaakte afspraken kunnen alléén uiterlijk 24 uur van te voren geannuleerd worden, zodat wij dan nog een invulling kan geven aan de tijd die vrijkomt. Annuleringen graag telefonisch of per e-mail doorgeven.
 
Mocht u toch verhinderd zijn en annuleert u de afspraak niet op tijd, dan zijn we genoodzaakt de helft van de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Doordat de afspraak kort voor aanvang wordt afgezegd hebben we geen tijd meer om een andere invulling te geven.

Het team van Neroli hoopt op uw begrip.

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS.

Reactie plaatsen

Reacties

Kelsey Esajas
3 maanden geleden

Beste Neroli,

Mijn naam is Kelsey ik ben 23 en ik woon ik Spijkenisse. Ik volg de opleiding Schoonheidsspecialiste aan het Zadkine Benthemplein in Rotterdam en zit nu in mijn examenjaar hiervan.
Ik ben voor op de donderdag en de vrijdag op zoek naar een leuke stageplek waarmee ik mijn examenjaar goed kan afronden en ik vroeg mij af of ik dit bij jullie zou kunnen doen!
Ik heb al examen gehad in hand en voetverzorging en kan dit dus al doen. Verder heb ik ook ervaring in het werken met klanten en het maken van afspraken.

Graag hoor ik iets van jullie terug!

Met vriendelijke groet,

Kelsey

Reinie Amersfoort
7 maanden geleden

Mooi, overzichtelijk en duidelijk!

Marianne
8 maanden geleden

Goedemorgen ik weet niet of dit nu in de winkel komt. Maar zeg even tegen Anita dat ik niets ontvangen heb via de mail. Groetjes marianne de dam rook. Hier nog maal mijn imail. Kopieer het kijk of het dan werkt. marianne_rook@hotmail.com