Krullen knippen bij een krullenspecialist

Met de CC1 Curl Cutting Technique realiseren wij prachtig volume en creëren lucht in krullen, zonder curven of happen te knippen!

Door middel van een bepaalde afdeling en een vooraf te bepalen lengte brengen we de CC1 in de krullen. Een hele bijzondere kniptechniek, verticaal knippen. Geen lange lagen waardoor je een mat creëert, niet horizontaal knippen waardoor je geen hoogte kunt bereiken en dus dat belangrijke volume niet kunt knippen.
De resultaten zijn top! We kunnen prachtig volume en lucht creëren in een handomdraai.
Wat super bijzonder is aan deze techniek is dat je met krultype 2 en 3 het haar in een krul kan ‘dragen’ maar ook stijl.

Voor onze planning is het belangrijk dat iedere krullie met schoon gewassen en droog haar komt wat niet in een elastiek heeft gezeten. Op deze manier kunnen wij het krultype en de kniptechniek makkelijker bepalen en uitvoeren. 

CG Proof produkten!

Wij als krullenkapper willen iedere krullie helpen om het optimale uit haar of zijn krullen te halen, ongeacht het krultype. Iedere krul verdient het om goed verzorgd te worden en te stralen.

Vele producten bevatten ingrediënten die niet geschikt zijn voor krullend haar. Denk hierbij aan parabenen, sulfaten, uitdrogende alcoholen of schadelijke siliconen. Wij willen geen ingevlogen producten met milieuonvriendelijke verpakkingen. Een bijdrage leveren aan het milieu is voor ons belangrijk. Daarnaast moeten de producten eenvoudig zijn in gebruik zodat je geen kast vol producten nodig hebt om “ontplofte” krullen verzorgd, bouncy, en in controle te krijgen.

Wat wij belangrijk vinden:

  • De ingrediënten zijn veelal biologisch, vegan en verzorgend.
  • Onze tubes zijn vervaardigd van 100% afval van de suikerrietplant. Hoe cool is dit! Een milieuvriendelijker alternatief voor reguliere tubes.
  • De producten van Curls Control worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, en hier zijn wij trots op. Wij houden van korte lijnen en zo min mogelijk belasting voor het milieu wanneer het aankomt op transport.
  • En dan niet geheel onbelangrijk, we hebben kunnen realiseren dat slechts 4 producten de perfecte balans voor jouw krullen kunnen creëren. Alle producten zijn perfect op elkaar afgestemd en cg proof!