Schoonheidsspecialiste / Pedicure

Schoonheidsspecialiste / Pedicure / Wimperstyliste

Kapster

Ik ben Anita Kuit en in 1982 ben ik begonnen als schoonheidsspecialiste. Nu heel wat jaartjes verder doe ik dit werk nog steeds met heel veel plezier. Enkele jaren later ben ik ook pedicure geworden en de combinatie is perfect.

Het werk is veel uitgebreider geworden en ik heb mijn draai gevonden in huidverbetering en met al mijn ervaring kan ik mijn klanten een goed en eerlijk advies geven.

Omdat onze salon een erkend leerbedrijf is mag ik mijn expertise ook doorgeven aan de volgende generatie en dat vind ik heerlijk om te doen en een groot voorrecht.

Het is en blijf een prachtig beroep!

Ik ben Naomi Moreel. Sinds mijn 18de ben ik schoonheidsspecialiste en werk ik bij Beauty Center NEROLI. Ik heb veel liefde voor het vak dat ik uitoefen. Ik vind het mooi om te zien dat ik mensen blij en gelukkig kan maken met mijn handen. 

In dit vak zit veel variatie. Zo geef ik schoonheids- en pedicurebehandelingen, maar zet ik ook gellak en wimperextensions.

 

Ik ben Marina Rath.
Op 17 jarige leeftijd begonnen met werken in het kappers vak en nu 34 jaar later beoefen ik het vak nog steeds met heel plezier. Ondertussen een fijne klantenkring en  mooi bedrijf opgebouwd met specialisaties zoals balayages en extensions. Momenteel begonnen om het vak en mijn kennis door te geven aan de nieuwe generatie en ik denk  voorlopig nog niet stoppen!
Want mooi haar gaat immers nooit vervelen!

Kapster

Mijn naam is Lillyann. Ik ben allround haarstylist en sinds maart 2021 werkzaam bij Beauty&Hair Center NEROLI. Ik ben veel bezig mijzelf te ontwikkelen in dit vak en leer elke dag nieuwe dingen. Het leukste aan mijn vak vind ik dat ik iemand een hele metamorfose kan geven met maar kleine aanpassingen. Ik ben in een fijn en gezellig team terecht gekomen en wij hebben ook lieve klanten. Tot ziens in de salon!