Keratine behandeling voor glad en pluisvrij haar

De Brazilian ISO Pure Keratin Treatment is een keratine behandeling die het haar pluisvrij, glad, zacht, glanzend en gezond maakt. De hoornstof gaat tot in het merg van het haar en herstelt beschadigd haar van binnen uit. De keratine vormt ook een laagje / coating rond het haar om het te beschermen. Het resulteren van de Pure keratine behandeling is pluisvrij en zijdezacht haar. Bij deze therapie worden geen chemicaliën gebruikt die uw haar omvormen, maar een herstellende behandeling die het haar wederom in conditie brengt en het haar 3 tot 4 maanden beschermt tegen schade door water en warmte. Tegelijk wordt de natuurlijke schittering van het haar herstelt.

De Pure Keratine behandeling is geschikt voor de behandeling van haar dat zorgwekkend beschadigd is. Het is bij uitstek bedoeld als oplossing voor pluizend, onhandelbaar, beschadigd, ongezond, dof en mishandeld haar.

De Pure keratin hair treatment bestaat voornamelijk uit keratine: een soort vloeibare vorm van haar. Keratine is namelijk een natuurlijk bestanddeel waaruit uw haar voor bijna 88% bestaat.
Een keratine hair treatment is er in 2 uitvoeringen:

1.Pure Keratin  die de structuur van het haar verandert, deze word dan stijler en glader.

2. Pure Keratin Botox behandeling  deze keratine behandeling zal het haar wel zacht, soepel vallend en pluisvrij maken, maar de structuur van het haar blijft hetzelfde. Je slagen of krullen zullen dus niet verdwijnen.

De Pure Keratine Behandeling is geen blijvende oplossing. De slagen of krullen worden minder en zullen geleidelijk aan terugkomen binnen ongeveer 2 tot 3 maanden. Het haar blijft wel zacht, glanzend, pluisvrij en ziet er gezond uit. Als u de keratinebehandeling vaker doet, dan zal het resultaat ook steeds langer blijven en uw haar zal herstellen. De behandeling maakt het haar ook goed handelbaar. U zult snel gereed zijn met föhnen en u zult makkelijk goede resultaten verkrijgen met een stijltang/krultang.

 


PURE KERATINE SHAMPOO (sulfaat vrij)
Deze zachte formule laat de keratine steeds weer intrekken in het haar op dagelijkse basis.

PURE KERATINE CONDITIONER (met Aloë Vera)
Deze conditioner werkt perfect in combinatie met de Pure Keratine Shampoo. Deze zachte formule ondersteunt zacht, gezond en goed hanteerbaar haar.

Laatste tip:
Na het zwemmen in zee of een zwembad, is het noodzakelijk om het haar grondig uit te spoelen met schoon water om alle zout- en chloordeeltjes te verwijderen en daarna de geadviseerde Pure Keratin verzorging producten te gebruiken.


Een keratine behandeling lijkt u wel wat? Bekijk hieronder de prijzen voor onze salon:

 

 

Prijs per behandeling.

Kort haar € 110,- 

Schouderlengte € 150,-

Lang haar € 175,-

Zeer lang haar € 200,-